Deze kalenderweergave wordt niet ondersteund door de NJBB
in het kader van de AVG wetgeving.
De gegevens worden niet verwerkt, maar alleen anders gepresenteerd.Soms zijn de gegevens in de Excel niet goed ingevuld waardoor ze niet voldoen aan het formaat.

(c) Erik Hendrikx 2022

NJBB Toernooi kalender

Actuele weergave van Excel toernooi kalender

Bron bestand : "http://nlpetanque.nl/Toernooikalender/Toernooikalender-NJBB.xls"


Door te klikken op het OnTip logo in de laatste kolom, kan direct het OnTip inschrijf formulier geopend worden. Door te klikken op de Toernooi naam krijg je meer informatie. Door te klikken op de vereniging, wordt de website geopend.

NIEUW: bij detail weergave (klik op toernooi naam) wordt ook actueel aantal inschrijvingen getoond indien het toernooi in OnTip staat. Indien toernooi volgeboekt is , krijgt de achtergrond van het ontip logo een rode kleur ! Indien het toernooi niet doorgaat, krijgt de hele regel een roze achtergrond.Fatal error: Uncaught PHPExcel_Exception: You tried to set a sheet active by the out of bounds index: 0. The actual number of sheets is 0. in /home/ontipnlv/domains/ontip.nl/public_html/ontip/Classes/PHPExcel.php:695 Stack trace: #0 /home/ontipnlv/domains/ontip.nl/public_html/ontip/NJBB_toernooi_kalender.php(261): PHPExcel->setActiveSheetIndex(0) #1 {main} thrown in /home/ontipnlv/domains/ontip.nl/public_html/ontip/Classes/PHPExcel.php on line 695