Lijst inschrijvingen voor
Sextetten toernooi over 5 wedstrijdronden

zondag 24 juli 2022

Het minimum aantal inschrijvingen voor dit toernooi is 6.

Speler 1Speler 2Speler 3Speler 4Speler 5Speler 6
NrNaamVerenigingNaamVerenigingNaamVerenigingNaamVerenigingNaamVerenigingNaamVerenigingStatus inschrijving
1. Mitch Schampersamicale cuijkN.v.tamicale cuijkN.v.tamicale cuijkN.v.tamicale cuijkN.v.tamicale cuijkN.v.tamicale cuijkIngeschreven en bevestigd via Email.
2. Perry van den HoogenBoules de BoeufDennis PolJBC `t DupkeTrieu NguyenVa ToutCas SchellekensJBC `t DupkePedro WeltenJBC `t DupkeNoelle Welten-ViguursJBC `t DupkeIngeschreven en bevestigd via Email.
3. Charles WaltersBoules de BoeufRiky HulshofBoules de BoeufJanny MegensBoules de BoeufAnn van der PasBoules de BoeufAntoinette van DintherBoules de BoeufJeanne VerhoevenBoules de BoeufIngeschreven en bevestigd via Email.
4. Marco van der LindenBoules de BoeufLeuak CoaBoules de BoeufRhiannon MokiniBoules de BoeufMari de GrootBoules de BoeufMien van EldijkBoules de BoeufHerman DuitsBoules de BoeufIngeschreven en bevestigd via Email.
5. Jmwm (Jolanda) van HinthumBoules de BoeufWill TullingBoules de BoeufJaqueline Akkermansboule de boeufRini Akkermansboule de boeufAd BloemBoules de BoeufIneke BloemBoules de BoeufIngeschreven en bevestigd via Email.


Op deze lijst staan de oudste inschrijvingen bovenaan.

Lijst bijgewerkt t/m 05-07-2022 08:25:46

VerenigingAantal
Boules de Boeuf17
amicale cuijk6
JBC `t Dupke4
boule de boeuf2
Va Tout1


Druk na Select op CTRL-C en dan om te plakken CTRL-V
© OnTip - Erik Hendrikx, Bunschoten 2011-2022