Lijst inschrijvingen voor
Sextetten toernooi over 5 wedstrijdronden

zondag 9 juli 2023

Het minimum aantal inschrijvingen voor dit toernooi is 6.

Speler 1Speler 2Speler 3Speler 4Speler 5Speler 6
NrNaamVerenigingNaamVerenigingNaamVerenigingNaamVerenigingNaamVerenigingNaamVerenigingStatus inschrijving
1. Rini AkkermansBoules de boufJaqueline AkkermansBoules de boufAd BloemBoules de boufIneke BloemBoules de boufJolandav.HinthumBoules de boufWill TullingBoules de boufIngeschreven en bevestigd via email.
2. Marco van der LindenBoules de BoeufRhiannon MohiniBoules de BoeufMien van EldijkBoules de BoeufHerman DuitsBoules de BoeufLueak CaoBoules de BoeufMari de GrootBoules de BoeufIngeschreven en bevestigd via email.
3. Jos LambrichtsBoules de BoeufHans MegensBoules de BoeufMarco van de KrolBoules de BoeufNatacha de BijlBoules de BoeufCharles WaltersBoules de BoeufJeanne VerhoevenBoules de BoeufIngeschreven en bevestigd via email.
4. Riky HulshofBoules de BoeufJoke StrijboschBoules de BoeufFrans KevenaarBoules de BoeufAntoinet EijsvogelsBoules de BoeufRini EijsvogelsBoules de BoeufRiekie TijsenBoules de BoeufIngeschreven en bevestigd via email.
5. Cees LeemansJeu de boules dongenAnnie LeemansJeu de boules dongenWil van BelkomJeu de boules dongenYvonne VerbeekJeu de boules dongenJan VerbeekJeu de boules dongenJaceline BraadJeu de boules dongenIngeschreven en bevestigd via email.


Op deze lijst staan de oudste inschrijvingen bovenaan.

Lijst bijgewerkt t/m 29-05-2023 23:55:18

VerenigingAantal
Boules de Boeuf18
Boules de bouf6
Jeu de boules dongen6


Druk na Select op CTRL-C en dan om te plakken CTRL-V
© OnTip - Erik Hendrikx, Bunschoten 2011-2023